PaniQ Instant - Szabaduló szoba külső helyszínen - Budapest

10 – 5.000 fő
közötti létszám

PaniQ Instant - Szabaduló szoba külső helyszínen - Budapest

Cégre szabott
játékmenet

PaniQ Instant - Promóciók - Budapest

INDOOR és OUTDOOR programok

PaniQ Instant - Szabaduló szoba külső helyszínen - Budapest

Promóciók

Csapatépítés

Kitelepülés

A 2011.-ben, Magyarországról indult „szabadulós játék őrület” pár éve már külső helyszínes kitelepüléseken, céges rendezvényeken és különböző indoor és outdoor promóciókon keresztül is hódít. Cégünk éllovasnak számít ezen a területen, hiszen elsőként kezdünk el a „pincén kívül gondolkodni.” – Saját fejlesztésű programjainknak köszönhetően szolgáltatásaink 90%-a sehol máshol nem található meg a világon. Professzionális és felkészült stábbal dolgozunk együtt, hiszen számunkra elengedhetetlen, hogy az adott rendezvény alatt a technika és a felhasználói élmény is maximalizálva legyen.

Legyen szó céges csapatépítésről bármilyen formában, létszámtól függetlenül, vagy akármilyen termék/szolgáltatás promóciójáról, a 3 kontinensen magát képviseltető PÁNiQ brand garancia a sikerhez! Büszkék vagyunk a világon elért eredményeinkre, közöttük a KREATIV által szervezett PRISMA és LOLLIPOP versenyeken elért shortlist-es helyezéseinkre.

PÁNiQ-INSTANT, „SZABADULJ KI a hétköznapokból!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Indoor és Outdoor

PANIQ SZOBA

A PÁNiQ-SZOBA 2012. március 15-én nyitotta meg kapuit Budapesten, így a világ első Live Escape Game szobái közé tartozik. Az igazi „garázsvállalkozásként” induló cég jelenleg 8 pályával rendelkezik Magyarországon, ezenkívül – a márka már az óceánon túl – Los Angeles – Hollywoodban, San Francisco-ban, San Diego-ban, Miami-ban, és Ausztráliában 2 városban is megtalálható.

A sokszínű, tematizált, különleges feladatokkal rendelkező pályáink célja, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést.

A pályáink össz. befogadó képessége 65 fő!

Lehetőségetek van a kisebb pályáinkra elosztani a csoportot, vagy akár egyszerre is játszani a Hitchcock-pályán, vagy a Sötétkamrában 15-15 fővel!

http://paniqszoba.hu

Kapcsolat

Kérdés esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, a lenti elérhetőségeken!

Címünk

1085 Budapest
Mária utca 29.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák

Térképadatok
Térképadatok ©2015 Google
TérképadatokTérképadatok ©2015 Google
Térképadatok ©2015 Google
Indoor és Outdoor programok

Terápia

A csoportdinamika tanulmányozására egyik legalkalmasabb programunk.
A kis létszámú foglalkozáson pszichológiában jártas és felkészült kollégánk foglalkozik a csapattal, mely keretein belül, szabályozott körülmények között, játékos feladatokon keresztül konfliktusokat is generálunk, ahol még mélyebben megismerhetik önmagukat és egymást a résztvevők.

A 30, 45, 60 perces foglalkozásokon megpróbáljuk minél hamarabb felszínre hozni az emberek igazi énjét, hogy mindenki szembesülhessen saját, illetve társai valós önmagával.

Indoor és Outdoor programok

Blind Experience

Éld át az élményt, amikor egy érzékszerved nem használhatod! Bent korom sötét lesz, nem fog beszűrődni semmi…A többi érzékszerved felerősödése mellett próbáld ki milyen meginni egy korsó sört teljes sötétségben! Beszélgetni a melletted ülőkkel úgy, hogy semmi másra nem figyelsz, csak rájuk és a hangjukra! (- kiegészítve egyéb játékokkal)

Indoor és Outdoor programok

Varázstúra – outdoor

A történet szerint a csapatoknak el kell zarándokolniuk 3 varázslóhoz, hogy megszerezzék a tűz, víz és föld rúnákat. Ahhoz, hogy a rúnákat megszerezzék, minden varázsló előtt bizonyítani kell a csapat leleményességét, erejét, és csapatszellemét. A végállomáson a rúnák erejét egyesítve a csapat kinyithatja a titkok ládáját, mely jutalmat rejt számukra.

Az utolsó küldetésnél az eddig megszerzett 3 rúna segítségével kinyitnak a csapatok egy ládát, vagy széfet, amiben megtalálják a jutalmat, melyet szabadon választhatunk ki számukra!.

Az állomásokon ügyességi, logikai, és csapatépítő jellegű feladatokat kell véghezvinni.
Némi erőpróbára is szükség lehet, így a csapat legizmosabb tagjai sem fognak unatkozni az okostojások mellett!  Egy állomáson 3-4 kisebb feladattal fognak a résztvevők találkozni!

Indoor és Outdoor programok

BeerBike

A BeerBike a fiatalokat és szórakozni vágyókat megcélzó vállalkozás, akik a kényelmes módját választják a városnézésnek egy hideg sör kíséretében.

Három biciklivel rendelkezünk a kisebb 3-10 férőhelyes, a nagyobb 5-15 férőhelyes. Így már a kisebb családias csoportoktól (3-főtől) a nagyobb csoportokig tudjuk vállalni a túrákat, akár több biciklivel (80-főig).

Amit biztosítunk:
elegendő sör, pezsgő, bor, üdítő, fröccs; józan sofőr; igény esetén dekoratív pultos hölgy; zene, akár lehet saját is

Indoor és Outdoor programok

TEREP SEGWAY

Budapesten, Mátrában és az ország számos területén!

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. Nagyon könnyű elsajátítani a használatát – ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni. Súlyhatár: 120 kilogramm. A túrát megelőzõ oktatáson részt venni, a túra során az utasításokat betartani kötelező. A segway megfelelő használata igazán felemelő élmény: a túra finoman „fűszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stressz oldó adrenalin.

A túrákat szakképzett túravezetők irányítják – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban részesei lehetnek a túrának; a szüleik vontathatják őket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

Indoor és Outdoor programok

LÉZERCSATA

Normafán, Mátrában és az ország számos területén!

Ha végigizgultad a Predatort, együtt voltál a csapattal az Expendables-ben, netán jobb, vagy mint ők, most kipróbálhatod magad. A Normafán egy speciális high-tech stratégiai játék vár. 21. századi pörgős lézerprojekt, igazi 3D, élethű látvány és hangminőség ahol Te vagy fókuszban. Csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel (4-50 főig). Igazi szerepjáték, „szerezd meg a zászlót” stratégiai játék vagy bármely elképzelhető forgatókönyv szóba jöhet…

Játékidő: 30 perctől akár egész nap.

Az ára tartalmazz a védőfelszerelést, frissítőt (víz/forró tea)!

Korhatár: 12 év.

Indoor és Outdoor programok

HITCHCOCK

A játékhoz nem csupán logikára és csapatmunkára, de az eddigieknél több kreativitásra és némi színészi vénára is szükségetek lesz, ugyanis kedvenc horrorfilm jeleneteiteket is le kell forgatnotok ahhoz, hogy megmeneküljetek a kaszástól. 20-45 perc, mialatt a leghíresebb horrorfilmek válnak vérfagyasztó valósággá.

Indoor és Outdoor programok

PÁNiQuiz!

Nagyobb, 50 fő feletti társaságok egyszerre való foglalkoztatására az egyik legkedveltebb programunk a PaniQuiz!
Tetszés szerint alakítunk ki kisebb létszámú csapatokat, akik egymással versenyeznek műveltségi, ám annál viccesebb témakörökben. A játékvezető sorban teszi fel a kérdéseket, melyek helyes válaszait a csapatoknak kell lejegyzetelnie.
A remek hangulatban zajló megmérettetés végén eredményhirdetés és díjátadás következik. Tudd meg kik a cég legműveltebb dolgozói. Ez a PániQuiz!

Indoor és Outdoor programok

PÁNiQ BUGI FOLKLÓR MÓDRA

Ha már nem szeretnétek gondolkodni, és levezetnétek a feszültséget táncoslábú munkatársaink közreműködésével, akkor a program kiváló választás, hogy közelebbről is megismerkedjetek a világhíres magyar néptánc rövid repertoárjával.

Sukár, betyáros fiaink Bence és Balázs, valamint elbűvölő menyecskénk, Zsófi szívesen megmutatja a legbujább magyar tánclépéseket feltüzelve, derekatokat átkarolva, hajatokba hajolva. Az aláfestő muzsikáról táncotok alatt Balika© gondoskodik, aki teli torokból, fantasztikus elánnal énekli a talpalávalót akár az “Érik a szőlőről”, akár a Sej-haaj, akácfáról” legyen szó!

A program végi rövid koreográfia elkészültével este úgy megtáncoltathatjátok az asszonyt, vagy éppen elcsábíthatjátok uratok, hogy olyat még nem láttak.

A program felszabadultságát elősegítve mindenkinek házi pálinkát szolgálunk fel a program előtt.

A felhőtlen nevetés és mulatozás garantált!

Indoor és Outdoor programok

Társas játék

Ha nem tudtok dönteni jobbnál jobb programlehetőségeink közül, de egy valamit biztosan tudtok; nevetni szeretnétek, akkor ne is keresgéljetek tovább! Mindenki ismeri az érzést, amikor torokfájáshoz hasonló gombóc van a torkunkban egy percek óta tartó röhögőgörcsnek köszönhetően.
Játékos csapatdinamikai programunkon különféle vicces társas-játékokat játszva szórakozhattok felkészült animátorunk segítségével, ahol a szórakozás egészen biztosan garantált!

Indoor és Outdoor programok

Szabaduló- szobák

Vállalunk külső helyszínre történő kitelepülést, legyen szó akár egy zenei fesztiválról vagy egy nagy cég csapatépítő rendezvényéről. Pályáinkat minden esetben a megrendelő egyedi igényei szerint alakítjuk ki, így nem jelenthet gondot egy a cég profiljához illő szoba kialakítása.

Az utóbbi években olyan rendezvényeken voltunk jelen, mint a Sziget fesztivál vagy a Kutatók Éjszakája, de készítettünk szobát a Nestle, HBO vagy a T-Com számára is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!Indoor és Outdoor programok

Fizikoterápia

Állandóan csak a négy fal között vagytok az irodában, kemény munka és meetingek közepette?
Legszívesebben lerohannátok az udvarra és körbeszaladnátok háromszor a tömböt?

A ti orvosságotok a bezártság ellen most a Fiziko-terápia!

A Fiziko-terápia a Terápia programunk OUTDOOR, fizikai aktivitást igénylő változata, ahol a csapat mozgalmas játékokon, vetélkedőkön át ismerheti meg a saját, és munkatársai korlátait!

Ordítsatok, tomboljatok, dühöngjetek, és vezessétek le a felgyülemlett energiákat mindenféle korlátok nélkül, a szabadban!

Ebbe a programba mindenki beleadhat apait-anyait, valamint feszegetheti testi és lelki határait!